Україна зробила РФ вигідну пропозицію щодо звільнення політв'язнів
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна зробила РФ вигідну пропозицію щодо звільнення політв'язнів

Україна зробила РФ вигідну пропозицію щодо звільнення політв'язнів
Джерело:  rbc.ua

Київ готовий передати Москві 20 росіян, які перебувають в українських в'язницях, в обмін на звільнення кримського активіста Олександра Кольченко, режисера Олега Сенцова і інших українських політв'язнів.

Про це повідомила перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, передає ONLINE.UА з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: Названо число українських політв'язнів в РФ

За словами Геращенко, питання звільнення українських політв'язнів в Росії буде обговорюватися в Мінську 4 квітня під час засідання робочої групи ТКГ по Донбасу.

При цьому Геращенко підкреслила, що це питання може бути вирішене позитивно тільки "по волі РФ". Але вона стверджує, що українська сторона робить все можливе для того, щоб заручники Кремля якнайшвидше отримали свободу.

"Українська сторона робить все для того, щоб якомога швидше відбулася наступна хвиля звільнення заручників. Але для нас принципово, щоб ми могли звільнити не тільки тих, хто залишається на окупованій території, але і бранців Кремля", - сказала Геращенко.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що у Путіна назвали умову для звільнення українських політв'язнів в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?