У МОЗ повідомили про гучне звільнення в престижному виші Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ повідомили про гучне звільнення в престижному виші Києва

У МОЗ повідомили про гучне звільнення в престижному виші Києва
Джерело:  online.ua

Ректор Національного медичного університету імені Богомольця Катерина Амосова звільнена з посади. МОЗ достроково розірвало з нею котракт через невиконання його умов.

Відповідне рішення МОЗ було оприлюднено 2 квітня на офіційній сторінці відомства в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Читайте також: У МОЗ різко прокоментували страйк у виші Києва

Відзначається, що комісія МОЗ розглянула питання щодо звільнення Амосової 30 березня. В ході засідання публічно було заслухано звіт Амосової за 2017 рік, після чого било прийнято одноголосне рішення достроково розірвати з нею контракт, який був підписаний на 7 років.

Повідомляється, що з займаної посади ректора НМУ Катерина Амосова буде звільнена з 16 квітня 2018 року.

Нагадаємо, Катерина Амосова на початку березня була відсторонена з посади через зрив ліцензійного іспиту у студентів-стоматологів. Тоді повідомлялося, що студенти медуніверситету імені Богомольця стали єдиними серед своїх колег з інших 13 медичних вишів України, які не змогли скласти іспит. Причиною тому стала відсутність договору між НМУ та Центром тестування.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше в НМУ оголосили безстроковий страйк у зв'язку з відстороненням від посади ректора вишу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?