Війна без правил: Лавров різко прокоментував дипломатичний бойкот РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна без правил: Лавров різко прокоментував дипломатичний бойкот РФ

Війна без правил: Лавров різко прокоментував дипломатичний бойкот РФ
Джерело:  РІА Новини

Дипломатичний бойкот Росії прирівнюється до війни без правил і пристойностей, яка може зайти дуже далеко.

З такою заявою виступив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров на прес-конференції в Москві, передає ONLINE.UА з посиланням на РИА Новости.

Читайте також: Москва жорстко відповіла Україні на висилку російських дипломатів

Глава російського МЗС вважає, що ситуація з отруєнням Сергія Скрипаля в Великій Британії і світова реакція на неї не схожа навіть на "холодну війну", так як західні партнери, які підтримали Лондон, вдаються "до відвертої брехні та дезінформації", які не мають підстав і фактів.

Лавров впевнений, що масова висилка дипломатів з країн Європи була проведена під надуманим приводом. При цьому він пригрозив, що Росія буде холоднокровно і послідовно відповідати за принципом взаємності на всі наступні дії з боку Заходу.

"Як далеко ми зайдемо - ми все, я маю на увазі - залежить не від нас. Якщо говорити, як говорили раніше в дитинстві, - хто перший почав, той повинен зупинитися", - підкреслив Лавров.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Кремль підготував нову відповідь Лондону на висилку російських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?