У Харкові з'явиться атракціон вартістю в десятки мільйонів гривень
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові з'явиться атракціон вартістю в десятки мільйонів гривень

У Харкові з'явиться атракціон вартістю в десятки мільйонів гривень
Джерело:  online.ua

Комунальне підприємство Харкова "Центральний парк культури і відпочинку імені Горького" незабаром придбає новий атракціон.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр, посилаючись на портал системи електронних закупівель "Прозорро", передає передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Китаї створили найбільше в світі оглядове колесо без спиць.

Підприємство уклало угоду італійською фірмою Technical Park SNC DI Martini Fabio EC про покупку нового обладнання вартістю 22,6 млн гривень. Висота нового атракціону в парку Горького сягатиме 18 метрів.

Атракціон складається з основи, яка кріпиться до бетонного фундаменту, підйомного важеля з центральним обертовим диском з 14 стрілами, а на кінці кожної стріли знаходиться одномісна гондола, що обертається.

Гондола – це окреме посадкове місце з системою фіксації пасажира, крилами і важелями інтерактивного управління обертання гондоли на 360 градусів в обидві сторони в площині перпендикулярній площині обертання центрального диска, говориться в анонсі атракціонуі.

Одночасно покататися на каруселі-гіганті зможуть 14 осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Туреччині на атракціоні обірвався трос, є постраждалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?