Невдалий жарт Маска спричинив падіння акцій Tesla
Категорія
Світ
Дата публікації

Невдалий жарт Маска спричинив падіння акцій Tesla

Невдалий жарт Маска спричинив падіння акцій Tesla
Джерело:  Reuters

Акції технологічної американської компанії Tesla втратили в ціні до 5%. Причиною цього стали проблеми компанії та першоквітневий жарт Ілона Маска.

Про це повідомляє передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Tesla відкликає понад тисячу авто через корозію болтів

За інформацією агенції, падіння вартості цінних паперів компанії пов'язано з можливими проблемами на виробництві Tesla Model 3, звіт про яке компанія зобов'язалася надати до кінця тижня.

Також негативних тенденцій рухові акцій міг додати небезпечний випадок за участю електромобіля Model X. Водій цієї електроавтівки знепритомнів під час руху і помер у лікарні.

Крім того, в честь першого квітня глава Tesla Ілон Маск опублікував серію твітів, в яких йшлося про банкрутство компанії.

"Незважаючи на напружені спроби заробити гроші, включаючи відчайдушну масовий розпродаж великодніх яєць, ми з сумом повідомляємо, що Tesla абсолютно і повністю збанкрутувала. Так збанкрутувала, що ви навіть не повірите", - написав він.

Раніше повідомлялося, що станом на ранок 3 квітня вартість акцій склала 252,48 долара за штуку.

Як вже писав ONLINE.UA,  хакери зламали Tesla для майнінгу криптовалюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?