Андріївський узвіз у Києві вночі "зачистили" від МАФів
Категорія
Україна
Дата публікації

Андріївський узвіз у Києві вночі "зачистили" від МАФів

Андріївський узвіз у Києві вночі "зачистили" від МАФів
Джерело:  online.ua

У ніч на середу, 4 квітня, столичні комунальники прибрали з Андріївського узвозу столиці незаконні кіоски торговців сувенірами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пост патрульного поліцейського у Facebook, я кий став очевидцем події.

Читайте також: Андріївський узвіз став пішохідним

"Усе. Прощайте, торгові точки на Андріївському", - написав автор посту і опублікував фото, на яких видно, як демонтують і вивозять кіоски.

Відзначимо, що акція відбулася не раптово, раніше вже повідомлялося про те, що культовий Андріївський узвіз в Києві до початку весни хочуть очистити від торговців, які за 35 років стали візитною карткою вулиці. А всю торгівлю збираються перевести на вузьку Алею художників.

Таке рішення влада нібито прийняла нібито через скарги школи №25. Самі торговці натякають, що мова йде про зачистку асортименту: мовляв, влада хоче, щоб на спуску торгували тільки сувенірами в національному стилі. А ті, хто заробляє на радянській символіці, повинні піти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Андрія на узвозі ворожили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?