Київ можуть подрібнити на 80 районів
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ можуть подрібнити на 80 районів

Київ можуть подрібнити на 80 районів
Джерело:  Вести.ru

Столицю можуть найближчим часом подробити на невеликі мікрорайони, керувати якими буде правління з місцевих жителів.

Такий варіант місцевого самоврядування зараз обговорюється в КМДА, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Вести".

Читайте також: КМДА, Мінінфраструктури і Дніпропетровська ОДА - лідери держзакупівель

Зокрема, до кінця травня влада в столиці може вибрати саме такий варіант системи органів місцевого самоврядування, який запропонований разом з іншими в концепції Статуту територіальної громади Києва.

Остаточно затвердити варіант управління містом Київрада повинна до кінця своєї каденції, тобто до осені 2020 року. Про це виданню розповів заступник голови КМДА з питань місцевого самоврядування Олексій Резніков.

За його словами, розглядаються різні варіанти, в тому числі і трирівневий, що передбачає створення асоціацій ОСН (органи самоорганізації населення) мікрорайонів. Місто вже фактично нарізаний на мікрорайони, їх близько 80. Вони мають свої межі. Їх повноваження та варіанти фінансування зараз розробляються, вони будуть виписані в статуті, який має прийняти Київрада.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Андріївський узвіз у Києві вночі "зачистили" від МАФів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?