Названо найбільш популярні серед українців марки нових автомобілів
Категорія
Україна
Дата публікації

Названо найбільш популярні серед українців марки нових автомобілів

Названо найбільш популярні серед українців марки нових автомобілів
Джерело:  ukrautoprom.com.ua

У першому кварталі 2018 року автомобілем, якому віддавали перевагу українці, став німецький Volkswagen Golf.

Придбати його виявили бажання та мали на це можливість 1160 автолюбителів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу асоціації "Укравтопром".

Читайте також: Рада серйозно полегшила життя автолюбителям

Другим за популярністю новим автомобілем в Україні стала також німецька модель Audi A3, продажі якої за перші три місяці досягли 745 одиниць.

Трійку лідерів замикає японський кросовер Toyota RAV4 (744 авто). На четвертому місці розташувалося також японське авто Toyota Camry (662 авто). П'ятим найбільш затребуваним автомобілем серед українських водіїв став французький кросовер Renault Duster - 660 одиниць.

Також до символічної "першої десятки" увійшли Nissan Qashqai - 494 шт; RavonR2 - 484 шт; Hyundai Tucson - 477 шт; Nissan X-Trail - 460 шт; Skoda Octavia - 443 шт. Всього в першому кварталі 2018 року на українському ринку було реалізовано 19,3 тис. нових легкових автомобілів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні зроблено перший крок до скасування мит на б / у автомобілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?