Ситуація на Донбасі: бойовики продовжують обстріли з забороненої зброї
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: бойовики продовжують обстріли з забороненої зброї

Ситуація на Донбасі: бойовики продовжують обстріли з забороненої зброї
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 4 квітня, бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 39 обстрілів по позиціях сил АТО. Вони використовували заборонену Мінськими угодами зброю на Донецькому і Луганському напрямках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Нове скандальне рішення ватажка "ДНР" призведе до страшної катастрофи - Міноборони

На Луганському напрямку бойовики здійснили ряд провокацій, обстрілюючи позиції українських захисників зі стрілецької зброї.

Найбільша активність терористів була зафіксована на Донецькому напрямку. В районі шахти Бутівка окупанти вели вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів і снайперської зброї. В районі Лебединського, Авдіївки і Кам'янки ворог застосував по позиціях сил АТО гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Поблизу Гнутово, Водяного, Опитного і Мар'їнки окупанти обстрілювали захисників України з озброєння БМП, також вогонь зі стрілецької зброї вівся поблизу Павлопіля і Невельського.

За даними штабу АТО, в результаті обстрілу бойовиків жоден боєць ЗСУ не постраждав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що проросійські бойовики на Донбасі стягують танки і "Гради" в населені пункти, наражаючи на небезпеку мирних жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?