Facebook-скандал: в соцмережі зробили нове обурливе визнання
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook-скандал: в соцмережі зробили нове обурливе визнання

Facebook-скандал: в соцмережі зробили нове обурливе визнання
Джерело:  Bloomberg

Компанія Facebook сканує всі особисті повідомлення користувачів сервісу Messenger. Ці дії проводяться за допомогою автоматичних інструментів з метою запобігання поширенню образливого контенту.

Про це повідомила представниця Facebook Messenger в інтерв'ю Bloomberg, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Новий скандал: розкрилися чергові обурливі факти про діяльність Facebook

У Facebook Messenger також сканують всі відправлені фото і посилання в особистих повідомленнях користувачів. У компанії пояснили, що роблять це з метою перевірки посиланнь на віруси і для того, щоб визначити, чи не прісутні на фото заборонені зображення.

Також представниця Facebook додала, що в соцмережі сканують і тексти особистих повідомлень користувачів, відстежуючи їх на відповідальність стандартам соцмережі. Вона запевнила, що дані з листувань компанія не використовує з метою реклами.

Слід додати, що раніше стало відомо що компанія Cambridge Analytica, яка збирала особисті дані користувачів Facebook, отримала інформацію про 87 млн користувачів, а не про 50 млн, як повідомлялося спочатку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія Facebook зізналася в зборі даних про смс, контакти і телефонні дзвінки користувачів додатка для смартфонів на базі Android.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?