У Росії екстрено госпіталізували легендарну артистку
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії екстрено госпіталізували легендарну артистку

У Росії екстрено госпіталізували легендарну артистку
Джерело:  ТАРС

У Санкт-Петербурзі екстрено госпіталізували легендарну радянську артистку Едіту П'єху. 80-річна співачка потрапила в лікарню із загостренням бронхіту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Госпіталізація зірки "Сватів" в Москві: ЗМІ розповіли про причини

Едіта П'єха особисто підтвердила свою госпіталізацію, запевнивши, що приводів для занепокоєння про її стан здоров'я немає. Вона повідомила, що проходить інтенсивний курс терапії і інгаляцій, щоб якомога швидше видужати.

При цьому російські ЗМІ відзначають, що після госпіталізації П'єха насилу розмовляє. Але сама співачка не падає духом і запевняє, що тримає курс на одужання.

Нагадаємо, Едіта П'єха вперше з'явилася на сцені в 1955 році. Тоді вона взяла участь у новорічному концерті в Ленінградській консерваторії в якості сілісткі ансамблю "Дружба". У 1988 році співачка отримала звання Народної артистки СРСР. Її репертуар налічує понад 500 пісень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Москві помер відомий режисер, який виступав проти російської влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?