Український співак здивував несподіваним образом в новому кліпі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український співак здивував несподіваним образом в новому кліпі: опубліковано відео

Український співак здивував несподіваним образом в новому кліпі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Макс Барських випустив наймасштабніший кліп за свою кар'єру. Відеоролик був знятий на пісню "Сделай громче".

Відео нового кліпу Барських було опубліковано на його офіційному YouTube-каналі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Популярний український гурт випустив захоплюючий кліп: опубліковано відео

Режисером нового кліпу Макса Барських виступив Алан Бадоєв. Він перетворив артиста в Ангела, який прогулявся по підземному світу метрополітену. За сюжетом ролика, головний герой в особі співака закликав людей прислухатися до заклику свого серця і ризикувати починати новий шлях, незвертая уваги на думку оточуючих.

Творці нового кліпу Барських повідомили, що цей ролик став самим масштабним за всю творчу кар'єру співака. Кліп був знятий за 4 дні, в ньому взяли участь 94 актора. Також в ролику були використані понад 100 костюмів і 12 танцювальних сцен.

Шанувальники прийшли в захват від нового кліпу Макса Барських. Вони назвали його справжнім шедевром.

"Шикарний кліп! Глибокий, цікавий і незвичайний", "Поза сумнівом, мега крутий кліп, такий соковитий і весняний", "Прямо цілий фільм! Розбив серце вкотре! Здивував так здивував!", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Настя Каменських зачарувала шанувальників новим кліпом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?