У Києві відкрилася наймасштабніша виставка до Великодня-2018: опубліковані яскраві фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві відкрилася наймасштабніша виставка до Великодня-2018: опубліковані яскраві фото

У Києві відкрилася наймасштабніша виставка до Великодня-2018: опубліковані яскраві фото
Джерело:  online.ua

В українській столиці завершилися приготування до Великодня-2018. З нагоди світлого християнського свята в центрі Києва відкрито наймасштабнішу виставку писанок, яка вже стала традицією святкування Великодня.

Яскраві фото з виставки писанок в Києві були опубліковані на сторінці організатора великодніх свят в українській столиці Folk Ukraine в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Кращі привітання з Великоднем - від листівок і віршів до СМС і пісень

Фестиваль писанок у 2018 році буде проходити на Софійській та Михайлівській площах, Володимирському проїзді з прилеглим до нього сквером. Він відкрився 5 квітня і буде радувати киян та гостей міста до 22 числа.

Організатори заходу анонсували появу на виставці 500 великих писанок і понад 370 великих великодніх зайчиків. Також Софійську площу буде прикрашати 6-метрова світлодіодна писанка у формі альтанки, в якій можна буде посидіти і відпочити.

Насолодитися оглядом великоднєго Києва можна буде за допомогою колеса огляду, який також встановили на Софійській площі.

Крім фестивалю писанок в Києві гостей чекає Великодній ярмарок та виставка гігантських кованих писанок, цікаві майстер-класи з розпису великодніх яєць.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні значно піднялася ціна на головний символ Великодня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?