Порошенко назвав дату завершення АТО на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко назвав дату завершення АТО на Донбасі

Порошенко назвав дату завершення АТО на Донбасі
Джерело:  rbc.ua

Антитерористична операція на Донбасі завершиться в травні 2018 року. Після цього Україна перейде на новий формат оборони країни, в зв'язку з чим буде запущена операція Об'єднаних сил.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко в ході робочого візиту до Вінниці, передає ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: Порошенко назвав шокуюче число убитих за час АТО на Донбасі дітей

Український глава нагадав, що перехід до нового формату оборони України проводиться в рамках закону про реінтеграцію Донбасу. Він підкреслив, що з початком операції Об'єднаних сил на сході України буде вжито нові ефективні заходи з протидії російській агресії і відновлення територіальної цілісності України.

Порошенко нагадав, що керувати операцією Об'єднаних сил, яку будуть координувати ЗСУ, призначено Сергія Наєва.

"Але коли буде мир, коли закінчиться війна - це питання набагато складніше. Війна закінчиться нашою перемогою, я не сумніваюся", - додав Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв заявив, що після початку ООС розмова з бойовиками буде проходити тільки "на мові військової сили".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?