Ще одна країна прийняла рішення по будівництву російського "Північного потоку-2"
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще одна країна прийняла рішення по будівництву російського "Північного потоку-2"

Ще одна країна прийняла рішення по будівництву російського "Північного потоку-2"
Джерело:  online.ua

Фінляндія дала дозвіл Росії на будівництво газопроводу "Північний потік-2", через який буде здійснюватися транзит російського газу в Європу в обхід України.

Про це повідомляється на сайті уряду Фінляндії, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Газпром в збитку: в ЄС прийняли серйозне рішення по Північному потоку-2

У повідомленні зазначено, що 5 квітня уряд Фінляндії дав офіційну згоду на будівництво російського газопроводу. У документі пояснюється, що при будівництві "Північного потоку-2" заявника зобов'язали виконувати всі умови, які стосуються запобіганню аварій і збитків, пов'язаних з будівельними роботами.

Відзначається, що на території Фінляндії буде проходити 374 км газопроводу "Північний потік-2", загальна довжина якого становить понад 1200 км.

Нагадаємо, раніше дозвіл на будівництво "Північного потоку-2" видала влада Німеччини. Це рішення було різко розкритиковано американським главою Дональдом Трампом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські депутати прийняли постанову, якою звернулися до всього міжнародного співтовариства із закликом запобігти будівництву "Північного потоку-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?