Справа Савченко: нардепка відмовилася від допиту на детекторі брехні
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Савченко: нардепка відмовилася від допиту на детекторі брехні

Справа Савченко: нардепка відмовилася від допиту на детекторі брехні
Джерело:  online.ua

Українська депутатка Надія Савченко відмовилася проходити допит на детекторі брехні. Її допит із застосуванням поліграфа перенесли на невизначений термін.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Читайте також: Справа Савченко та Рубана: Луценко назвав можливий "мозковий центр" перевороту

Відзначається, що Савченко відмовилася давати свідчення на детекторі брехні через те, що її адвокатам раніше не дали ознайомитися з матеріалами справи, в зв'язку з чим вони не змогли підготуватися до допиту. При цьому нардепка пройшла психофізіологічну експертизу в Київському інституті судових експертиз - процедура тривала в закритому форматі близько години.

Експерти інституту повідомили, що Савченко позитивно налаштована на дослідження. Вона також готова дати свідчення на детекторі брехні, але після того як будуть врегульовані всі процесуальні питання. Вони також нагадали, що судово-психологічна експертиза із застосуванням комп'ютерного поліграфа проводиться виключно за добровільною згодою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що через голодування, яке Савченко оголосила після арешту, її стан здоров'я різко погіршився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?