Екс-ватажок "ДНР" зробив несподівану заяву про повернення на Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-ватажок "ДНР" зробив несподівану заяву про повернення на Донбас

Екс-ватажок "ДНР" зробив несподівану заяву про повернення на Донбас
Джерело:  online.ua

Колишній ватажок так званої "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін зібрався повернутися на Донбас, щоб взяти участь в "виборах". Він має намір отримати громадянство псевдореспублікі.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Захарченко анонсував "вибори" нового ватажка "ДНР": опубліковано відео

Стрєлков в своєму повідомленні написав, чо російське законодавство не забороняє мати подвійне громадянство тим особам, які не працюють на держслужбі. Тому, на думку російського бойовика, у нього немає юридичних заборон на реалізацію своїх намірів, так як Росія, хоч і не визнає "ДНР", але дозволяє вільно пересуватися по країні з паспортами "республіки".

Колишній ватажок "ДНР", який раніше був "міністром оборони ДНР", за що йому присвоїли звання "героя" так званої республіки, має намір повернуться на окупований Донбас, щоб восени взяти участь у "виборах". При цьому він не має наміру балотуватися на пост "голови ДНР", а хоче стати офіційним представником одного з кандидатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, де перебуває колишній ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий, який втік з окупованого Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?