6 розширень для Фейсбуку
Категорія
Цікаве
Дата публікації

6 розширень для Фейсбуку

6 розширень для Фейсбуку
Джерело:  online.ua

Фейсбукомани, ми маємо для вас чудову новину! Для того, щоб користуватись улюбленою соцмережею, більше не потрібно в ній сидіти. Завдяки розширенням браузера ви можете читати стрічку новин, відправляти повідомлення друзям або оновлювати свій статус через панель інструментів. Зацініть список найзручніших розширень Фейсбука, що його підготував сайт Mashable. \

Social Fixer.

Social Fixer створений для більшості популярних браузерів, крім Internet Explorer. Розширення свого часу назвали «кращим Фейсбуком» (без сильної чоловічої руки фейсбуківського юриста тут не обійшлося). Прога досі виправдовує стару назву.

Social Fixer фільтрує новини, приховує ці душу поглинаючі нагадування про дні народження, підлаштовує під вас панель інструментів і збільшує ризик виникнення шрифтів різного розміру.

Photo Zoom .

Додаток до Фейса, який дає змогу при наведенні курсора на фотографію одразу збільшувати її. Користувачі однозначно оцінили розширення: 62 140 рецензій і середня оцінка в 5 зірочок ─ найкраще тому підтвердження.

Загалом, для браузерів існує багато розширень зі схожим функціоналом, але Photo Zoom прийнято вважати найкращим.

Adblock Plus .

Adblock Plus ─ популярний фільтр реклами для Chrome, Firefox, Safari та Internet Explorer, який блокує спливаючі вікна та банери у Фейсбуці. Також він приховує повідомлення від соціальних медіа (які пропонують вам вподобати або поширити рекламу).

Hootlet .

Розширення для Chrome і Firefox від сервісу Hootsuite завоювало славу завдяки можливості об’єднувати всі соціальні платформи в одну панель, щоб постити контент. З цим розширенням вам більше не потрібно серфити по сайту – натомість, ви можете шерити будь-яку інфу всього у декілька кліків.

Хромований Фейсбук.

Фейсбук для Chrome чудовий додаток з широким функціоналом: ви можете переглядати стрічку новин і нагадування, оновлювати статус, читати і відправляти повідомлення, а також відкривати повну версію Фейсбука. Додаток із вкрай простим інтерфейсом можна знайти прямо таки у панелі інструментів браузера.

Photon .

Додає до фотографій на Фейсі меню, яке дає змогу скачувати, поширювати і редагувати їх. Але є одне «але» ─ він працює тільки у Chrome. Функція редагування відкриває спливаюче вікно, яке включає в себе функції «обрізати», «додати фільтр» та «створити рамку».

Адаптувала Катерина Супранович.

Джерело: Mashable.

Фото: socialmediablazer.com

Автор Катерина Супранович

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?