Як дивувати людей
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Як дивувати людей

Як дивувати людей
Джерело:  online.ua

Іноді хочеться зробити щось з ряду геть, щоб у навколишніх щелепи від подиву поотвалівалісь. Та якось все не складається з цим! ..

Варто відзначити, що здивування людей - досить неоднозначна тема, адже її можна розглядати як в позитивному, так і в негативному ключі. Ми, мабуть, детально розглянемо тільки перший варіант - як приємно дивувати людей (і без мене досить особин, які навчать поганому).

Отже, що ж потрібно робити?

Несіть заряд бадьорості і позитиву!
Почнемо ми все-таки не з подиву, а просто з гарного настрою, який, подібно вірусу, має властивість передаватися від однієї людини до іншої.

Якщо ви починаєте свій день з посмішки і позитивного настрою, то здатні вже одним своїм виглядом заряджати енергією і ентузіазмом оточуючих (хоча я розумію, як складно радіти новому дню о 6:30 ранку після двогодинного сну! ..). І ви не просто віддаєте людям свою енергію, а й отримуєте її натомість, причому в набагато більшій кількості.

В даному випадку рецепт простий:

Дано: ви щасливі і задоволені життям. І готові ділитися цим настроєм з оточуючими (або ж прагнете до цього, тому що у щасливих людей часто прокидається прагнення зробити щасливими всіх навколо).

Рішення: ви даруєте свою посмішку людям, а вони посміхаються вам у відповідь.

Результат: всі щасливі!

Епатаж

Сьогодні здивувати кого-то занадто складно. Наше покоління вже бачило, чуло, відчувало так багато, що, здається, готове до всього. Якщо, наприклад, сьогодні прилетить інопланетний корабель, і нас захоплять інопланетяни, це не буде такою вже несподіванкою. Деякі, нарешті, зможуть, щасливі, бігати по вулиці і кричати: «Я ж казав, що вони існують!». Інші скажуть, що це - підступи ворожої розвідки або експерименти уряду. А решта сприймуть інопланетян як звичайних окупантів і не додадуть значення тому, що вони - з іншої планети.

Та й яка різниця, хто з якої планети? У нас і на Землі диваків вистачає! Якщо хочете вважатися втіленням епатажу, ось вам кілька варіантів:

Незвичайні аксесуари й елементи одягу (всі ж пам'ятають капелюшки Каті Осадчої?); Відсутність одягу (хоча тут теж вже мало кого здивуєш); Класика - костюм клоуна (або будь-якого іншого персонажа). Якщо ви так заявитеся на роботу, все точно здивуються (якщо, звичайно, ви не працюєте клоуном!); Татуювання і / або пірсинг по всьому тілу (можливо, ви настільки цілеспрямовано прагнете дивувати, що готові терпіти будь-який біль! ..); Даруйте незнайомим людям на вулиці подарунки, квіти або роздавайте цукерки (проте не перестарайтеся, інакше вас можуть прийняти за якогось маніяка. Або ж побачать підступ в ваших діях. Так що вирішуйте: хочете дивувати людей або відлякувати їх від себе?).

А взагалі, щоб дійсно здивувати людей, необхідно зробити щось, що виходить за рамки знань і уяви звичайних людей. Та й чи варто намагатися здивувати всіх?

Кардинальні зміни

Якщо ж ви не «поїсти» на весь світ, а жадаєте здивувати близьких, то кращий спосіб це зробити - зробити вчинок, якого вони від вас не чекають. У всіх є певна модель поведінки, якої ми дотримуємося (часто навіть не свідомо). І ось дію, яке не вписується в цю модель, і буде тим самим вчинком, який зможе здивувати ваших близьких.

Наприклад, якщо ви ніколи не слухали батьків і завжди були собі на умі, вони будуть вкрай здивовані, якщо ви раптом почнете прислухатися і навіть слідувати вітчим радам. Якщо ви - тихоня, все життя читає про пригоди, але боїться зайвий раз вийти з дому, то друзі і рідні будуть здивовані, коли дізнаються, що ви втекли з бродячим цирком (а потім кинули цирк і почали полювати на крокодилів). Або ж ви - анархіст, який вступив в комуністичну партію ...

Загалом, включите фантазію! Однак пам'ятайте, що між бажанням дивувати і бажанням шкодити дуже тонка грань. У гонитві за дивним намагайтеся не ризикувати нічиїм здоров'ям і нічиєї життям.

Фото: kinopoisk.ru

Автор Аліна Стара

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?