Працювати без дозволу: у Путіна готують нові спрощення для жителів "ЛДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Працювати без дозволу: у Путіна готують нові спрощення для жителів "ЛДНР"

Працювати без дозволу: у Путіна готують нові спрощення для жителів "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

Російські депутати пропонують спростити жителям "ЛДНР" міграційні правила. Зокрема, пропонується дозволити українцям, які проживають в окупованих Луганській і Донецькій областях, працювати в Росії без необхідного дозволу або патенту.

Відповідний законопроект внесений на розгляд до Держдуми РФ "кримськими сенаторами і депутатами", в числі яких колишній прокурор Криму Наталія Поклонська, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Путіна готові відмовитися визнавати "паспорта ДНР", але з умовою

У пояснювальній записці до документа зазначається, що на сьогоднішній день іноземці мають право працювати в Росії тільки після отримання офіційного дозволу на роботу. Російські парламентарії вирішили спростити ці правила для жителів "ЛДНР", які залишилися без роботи через те, що на Донбасі після початку конфлікту були зупинені багато великих підприємств.

Даний законпроект російські депутати пропонують внести у вигляді змін до чинного закону РФ, яким Путін "узаконив" паспорти, видані на території псевдореспублік. У документі також зазначено, що на початок 2017 року "паспорта ЛДНР" отримали понад 250 тисяч осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії прирівняли "паспорта ЛДНР" до паспортів українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?