Київстар запустив 4G в Україні: названі міста
Категорія
Технології
Дата публікації

Київстар запустив 4G в Україні: названі міста

Київстар запустив 4G в Україні: названі міста
Джерело:  online.ua

6 квітня один з найбільших мобільних операторів України, компанія "Київстар" запустила 4G-зв'язок в Україні. Зв'язок нового покоління буде доступний жителям 20 міст країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Читайте також: Запуск 4G в Україні: як перевірити підтримку телефоном нового зв'язку

Відзначається, що мережа 4G від Київстар покриватиме Дніпро, Київ, Одесу, Львів, Харків, Вінницю, Тернопіль, Хмельницький, Ужгород. Також новий зв'язок з'явиться в Затоці, Кароліно-Бугазі, Кирилівці, Ясіні, Поляниці, Чопі, Рава-Руської, Старовойтовому, Краковці, Устилугі, Шегинях.

У компанії Київстар уточнили, що для запуску зв'язку 4G в Україні було встановлено понад 500 базових станцій оператора в тих районах, де мережа була найбільш завантажена. Планується, що до осені зв'язок нового покоління буде доступний користувачам більшості українських міст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 30 березня два оператора мобільного зв'язку - lifecell і Vodafone - почали надавати послугу зв'язку 4G в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?