Відомий український співак порадував новим енергійним кліпом: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий український співак порадував новим енергійним кліпом: опубліковано відео

Відомий український співак порадував новим енергійним кліпом: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український співак Іван Дорн випустив новий кліп, який був знятий на африканському континенті. Відеоролик був створений на пісню "Afrika".

Відео нового кліпу Дорна було опубліковано на його офіційному YouTube-каналі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Популярний український гурт випустив захоплюючий кліп: опубліковано відео

Відомо, що зйомки нового кліпу Дорна проходили в Уганді. У ньому взяли участь учасники місцевої танцювальної студії Masaka Kids Africana, у якій, за словами артиста, "немає ні стін, ні даху над головою".

Слід зазначити, що прем'єра нового кліпу Дорна відбулася на сайті журналу Billboard. Видання високо оцінило відеороботу українського співака, як і шанувальники Івана, які за перші кілька годин після публікації відео переглянули його близько 200 тисяч разів.

"Те, що ти робиш - це справжня магія!", "Ваня, ти переходиш межі можливостей! Шедевр просто", "Спасибі за роботу і за те, що об'єднуєш країни творчістю", "Той момент, коли пишаєшся тим, що це зроблено в Україні ", - пишуть захоплені користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні новий кліп випустив Макс Барських, який постав в відео в образі Ангела.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?