У МОЗ розвінчали популярний міф про причини застуди
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ розвінчали популярний міф про причини застуди

У МОЗ розвінчали популярний міф про причини застуди
Джерело:  online.ua

Протяги не загрожують здоров'ю людини, а застуда у людей настає в результаті попадання в організм інфекції. Чим менше в приміщенні свіжого повітря, тим вище ризики підхопити сезонну застуду.

Про це написала на своїй сторінці в соцмережі в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, яка розвіяла популярний міф про причини застуди, передає ONLINE.UA.

Читайте також: ВООЗ попередила про спалах нового смертельного вірусу в усьому світі

Супрун наголосила, що для здоров'я важлива постійна циркуляція повітря в приміщенні. Вона закликала регулярно його провітрювати, щоб знизити ризики настання застуди.

При цьому в.о. глави МОЗ додала, що провітрювати приміщення потрібно помірно. Вона нагадала, що якщо довго сидіти на протязі, то запалення м'язів шиї та обличчя не вдасться уникнути.

"Не обов'язково сидіти біля відкритого вікна - можна пересісти туди, де не дме. А за можливості - краще вийдіть на деякий час на вулицю, поки приміщення провітрюється. Якщо ж ви любите свіже повітря в кімнаті - провітрюйте на здоров'я і нічого не бійтеся. Однак і не зловживайте ",- підбила підсумок Супрун.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Уляна Супрун дала важливі рекомендації українцям щодо вибору сімейного лікаря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?