Перша леді Франції підкорила розкішним образом: опубліковані яскраві фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Перша леді Франції підкорила розкішним образом: опубліковані яскраві фото

Перша леді Франції підкорила розкішним образом: опубліковані яскраві фото
Джерело:  online.ua

64-річна дружина президента Франції Бріджит Макрон підкорила публіку новим розкішним образом. В ході візиту в один із французьких госпіталів вона в черговий раз довела, що виглядати стильно і красиво можна в будь-якому віці.

Нові фото Бріджит Макрон були опубліковані на сторінці Еммануеля Макрона в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Меланія Трамп потрапила в гучний скандал через туфелі в зоні лиха: з'явилося відео

Для відвідування лікарні, в якій надають допомогу хворим людям з аутизмом, Бріджит Макрон вибрала білу блузу і світлий жакет, які доповнила звуженими чорними брюками і черевиками на високих підборах. Увагу публіці також привернули дорогоцінні прикраси першої леді Франції - на руці у дружини французького лідера було два золоті персні з смарагдом і діамантом.

Стильний образ Бріджит Макрон користувачі мережі назвали по-справжньому розкішним. Вони вважають, що обраний елегантний наряд ідеально підкреслив її струнку фігуру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вагітна Кейт Міддлтон викликала фурор шикарним образом на Великдень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?