Аналог Uber: ветерани АТО запускають в Києві нове таксі
Категорія
Україна
Дата публікації

Аналог Uber: ветерани АТО запускають в Києві нове таксі

Аналог Uber: ветерани АТО запускають в Києві нове таксі
Джерело:  24 канал

В українській столиці з'явиться нова служба таксі, яку заснували ветерани АТО на чолі з володарем мережі закладів Veterano Pizza Леонідом Остальцевим. Нове таксі можна буде замовити за допомогою спеціального сервісу, додаток якого вже доступний для користувачів Android і iOS.

Про це повідомив Леонід Остальцев в інтерв'ю 24 каналу, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Києві запускається знаменитий сервіс таксі: соцмережі щосили жартують

Нове таксі в Києві буде називатися Veterano Cab. У цій службі будуть працювати ветерани АТО, а також ті водії, машини яких будуть відповідати вимогам чистоти і безпеки. Засновники підкреслили, що їх сервіс стане аналогом таких "розкручених" додатків, як Uklon і Uber, але з більш великим спектром функцій.

Наприклад, при замовленні таксі пасажир зможе замовити машину для курців, авто для перевезення тварин і дітей, що передбачає наявність в машині дитячого крісла. Очікується, що нове таксі в Києві від ветеранів АТО почне працювати вже в найближчі тижні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Київ можуть роздрібнити на 80 районів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?