У Києві виступить культова метал-група
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Києві виступить культова метал-група

У Києві виступить культова метал-група
Джерело:  online.ua

9 квітня у Києві виступить культова метал-група Helloween. Концерт відомих німецьких музикантів буде проходити у Палаці Спорту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт організатора концерту.

Читайте також: Найбільш очікувані події в українській музиці в 2018 році: опубліковані відео

Менеджери Helloween анонсували виступ музикантів як концерт-сенсацію, тому що вперше за багато десятиліть в ньому візьмуть участь усі культові учасники колективу - Енді Деріс і Міхи Кіскі на вокалі, Кай Хансен, Міхаель Вайкат і Саша Герстнер на гітарах, Маркус Гросскопф і Дані Лёбле в ритм-секції.

Концерт Helloween в Києві буде проходити в рамках світового турне Pumpkins United. Він стане єдиним виступом музикантів в Україні, тому фанати групи з'їжджаються до Києва з усієї країни, щоб побачити сенсаційне шоу улюбленого колективу.

Відзначається, для концерту Helloween в Києві в Палац Спорту доставлять більше 30 тонн техніки. Музичний колектив прибуде в українську столицю в складі 18 чоловік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 21 травня в Міжнародному центрі культури і мистецтв виступить британська група Morcheeba в своєму найвідомішому складі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?