Бойовики посилили обстріли на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики посилили обстріли на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики посилили обстріли на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Упродовж минулої доби, 6 квітня бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 42 обстріла по позиціях українських захисників. В результаті цього постраждали двоє бійців ЗСУ - вони отримали поранення, після чого їх доставили в медустанови.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Нове скандальне рішення ватажка "ДНР" призведе до страшної катастрофи - Міноборони

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і мінометів в районі Валуйського, Луганського та Троїцького.

На Донецькому напрямку терористи обстрілювали позиції сил АТО з забороненого Мінськими угодами озброєння БПМ і 122-мм артилерії поблизу Широкино і Пєсков. Також обстрілів з боку окупантів зазнали українські захисники біля Лебединського, Водяного, Мар'їнки, Авдіївки, Талаківці, Гнутового, Красногорівки, Павлопіля, Кам'янки, шахти Бутівка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній ватажок так званої "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін зібрався повернутися на Донбас, щоб взяти участь в "виборах".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?