Грабіж: в Москві різко відреагували на нові санкції США проти олігархів
Категорія
Політика
Дата публікації

Грабіж: в Москві різко відреагували на нові санкції США проти олігархів

Грабіж: в Москві різко відреагували на нові санкції США проти олігархів
Джерело:  online.ua

Російська влада назвала нові санкції США проти російських бізнесменів і компаній пограбуванням, від якого постраждають пересічні американці. Москва пригрозила Вашингтону жорсткою відповіддю на розширення списку санкцій.

Про це йдеться в офіційному повідомленні МЗС РФ, опублікованому на сайті відомства, передає ONLINE.UA.

Читайте також: США розширили санкції проти російських олігархів: названі імена

У російському МЗС вважають, що відбираючи чужі гроші, заморожуючи активи бізнесменів РФ в США, Вашингтон займається грабунком. У відомстві зазначили, що вдаривши по російським компаніям американська влада позбавляє роботи тисячі американців, які працюють в них.

"Ніякі заходи тиску не згорнуть Росію з обраного курсу. Вони лише демонструють нездатність США домогтися поставлених цілей і консолідують російське суспільство. Зрозуміло, не залишимо нинішній і будь-який новий антиросійський випад без жорсткої відповіді", - йдеться в повідомленні.

Також Москва заявила Вашингтону, що з Росією не можна розмовляти мовою санкцій. Російська влада закликала США швидше позбутися ілюзій, вважаючи, що санкціями можна змінити російську політику.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Вашингтон закликав весь світ посилити тиск на Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?