Пропуск за гроші: жителі Донбасу обурені новим свавіллям бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Пропуск за гроші: жителі Донбасу обурені новим свавіллям бойовиків

Пропуск за гроші: жителі Донбасу обурені новим свавіллям бойовиків
Джерело:  online.ua

Перед Великоднем бойовики "ЛДНР" придумали новий спосіб заробітку на жителях окупованого Донбасу. Вони штучно створили чергу на контрольно-пропускних пунктах, щоб брати плату з людей, які не хочуть стояти в багатогодинних чергах, щоб потрапити на українську територію.

Про це повідомили в прес-службі ДПСУ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Жива черга: жителі окупованого Донбасу в шоці від нових заборон бойовиків

У відомстві зазначили, що останнім часом стали помічати, що люди на КПВВ "Новотроїцьке" стали прибувати "партіями" один раз на годину. Жителі Донбасу при цьому розповіли, що за "прискорений" перетин лінії розмежування окупанти вимагають плату в розмірі 250 рублів (близько 120 гривень).

Відзначається, що КППВ бойовиків безкоштовно можна перетнути лише за 6-7 годин, а український всього за 15 хвилин. Обурені жителі "ЛДНР" вважають, що таким чином бойовики в черговий раз принижують їх, примушуючи платити за виїзд з окупованої території.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ДНР" знайшли новий спосіб заробітку - вони продають місцевим жителям мобільні тури по місцях, де ловить Vodafone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?