Український мільярдер потрапив до рейтингу найбагатших людей світу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Український мільярдер потрапив до рейтингу найбагатших людей світу

Український мільярдер потрапив до рейтингу найбагатших людей світу
Джерело:  Bloomberg

Bloomberg склав оновлений рейтинг найбагатших людей в світі. Його лідером став Джефф Безос, засновник компанії Amazon. Його статок оцінюється в 118 млрд доларів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт видання.

Читайте також: Українські мільярдери у списку Forbes 2018: опубліковано рейтинг

Другим в рейтингу найбагатших людей світу став Білл Гейт зі статком у 90,3 млрд доларів. Третє місце зайняв Уоррен Баффет. Його статки експерти оцінили в 84,1 млрд доларів.

Поряд зі світовим рейтингом експерти склали також ТОП найбагатших людей Європи. Перше місце в ньому зайняв француз Бернар Арно, який очолює холдинг LVMH - його статки оцінили в 70,6 млрд доларів.

Слід зазначити, що в рейтинг найбагатших людей Європи також потрапив український бізнесмен Рінат Ахметов. Його нинішній статок оцінюється в 5,62 млрд доларів - він збільшилася за останній рік на 911 млн. У списку Ахметов займає 309 місце.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше був складений рейтинг найдорожчих і найдешевших міст для життя на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?