Українка встановила незвичайний рекорд на вершині Евересту: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українка встановила незвичайний рекорд на вершині Евересту: опубліковано відео

Українка встановила незвичайний рекорд на вершині Евересту: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

На вершині найвищої гори в світі був встановлений новий незвичайний рекорд, в якому брала участі українка Стелла Шабліовська. Дівчина стала учасницею групи, яка потрапила в Книгу рекордів Гіннеса за 30-хвилинне фітнес-тренування на висоті 5 тисяч метрів над землею.

Відео рекордних вправ на вершині Евересту було опубліковано в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Українська група встановила незвичайний національний рекорд: опубліковано відео

На своїй сторінці українка розповіла, що рекорд був встановлений ще в кінці грудня 2017 року. Але в Книгу рекордів Гіннеса він потрапив тільки в березні 2018 року. За словами Шабліовської, вона стала випадковою учасницею рекорду, так як потрапила в команду іноземців, коли піднімалася в базовий табір Евересту, розташований на висоті 5360 метрів.

Відзначається, що в групі спортсменів, який встановили рекорд на найвищій вершині світу, було шість чоловік. Серед них, окрім українки, були британці, громадяни Канади і Нової Зеландії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 7-річна українська акробатка встановила новий національний рекорд України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?