Бойовики Донбасу масово здаються поліції України: названі цифри
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики Донбасу масово здаються поліції України: названі цифри

Бойовики Донбасу масово здаються поліції України: названі цифри
Джерело:  online.ua

За останній тиждень українській поліції здалися семеро проросійських бойовиків і посібників окупантів Донбасу. Вони дають цінні свідчення про свою службу в рядах незаконих збройних формувань.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.

Читайте також: Проросійський бойовик на відео розповів, скільки отримував за "службу"

Повідомляється, що бойовики, що здалися української поліції, скористалися програмою "Повернись додому". Вона дозволяє посібникам терористів добровільно повернуться до мирного життя.

Відзначається, що серед тих, хто здався української поліції є одна жінка, а також жителі населених пунктів, підконтрольних Україні, і жителі ОРДЛО. Вік бойовиків коливається від 22 до 46 років, відзначили в поліції.

У МВС повідомили, що всім цим бойовикам з окупованого Донбасу загрожує до 8 років в'язниці. При цьому їх можуть звільнити від відповідальності, якщо буде доведено, що вони не скоювали тяжких злочинів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ затримала посібницю бойовиків "ДНР", яка допомагала терористам віджимати житло у місцевих жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?