В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь: з'явилися вражаючі фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь: з'явилися вражаючі фото і відео

В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь: з'явилися вражаючі фото і відео
Джерело:  online.ua

У Велику суботу, 7 квітня, напередодні Великодня, в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Десятки тисяч віруючих з усього світу зібралися в храмі Гробу Господнього, щоб стати свідкамиі цієї центральної великденної події.

Фото і відео яскравої і чудової події активно публікують свідки сходження Благодатного вогню в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Оригінальні і красиві привітання з Великоднем - вірші, картинки і проза

Благодатний вогонь в Єрусалимі зійшов на землю в 14:30 за київським часом. Делегація Київського патріархату доставить його в Україну увечері 7 квітня - рейсовий літак з Єрусалима прибуде о 19:40 в аеропорт "Бориспіль".

Нагадаємо, вже кілька століть Благодатний вогонь вважають символом нерукотворного світла Воскресіння Христового. Вважається, що вогонь з'являється з нізвідки і не обпікає рук.

До сьогоднішнього дня сходженню Благодатного вогню немає наукового пояснення. Християни ж вірять в божественне походження вогню і в те, що він займається за молитвами паломників і православного патріарха.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 7 квітня всі православні християни світу відзначають Благовіщення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?