Погода на Великдень в Україні: з'явився новий обнадійливий прогноз синоптиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Погода на Великдень в Україні: з'явився новий обнадійливий прогноз синоптиків

Погода на Великдень в Україні: з'явився новий обнадійливий прогноз синоптиків
Джерело:  online.ua

У суботу, 7 квітня, в Україну зайшов новий антициклон, який встановить сонячну погоду на всій території країни. Очікується, що на Великдень у всіх регіонах України буде сухо і тепло.

Про це повідомила народний синоптик Наталка діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 7-9 квітня

На Великдень, 8 квітня, температура повітря в Україні в середньому підніметься до +18 С°. У західних і південних областях буде ще спекотніше - повітря прогріється до +22С°.

У ніч на Великдень в Україні буде досить прохолодно. Температура повітря в деяких регіонах опуститься до + 1С° , тому тим, хто збирається на нічну церковну службу, варто одягатися тепліше.

Погода в Україні на Великдень - прогноз на 8 квітня

Погода в Києві на Великдень також буде теплою, весняною та святковою. В українській столиці вдень буде до +15 С°, а вночі не вище +3С°.

Прогноз погоди на 9 квітня

За прогнозом синоптиків, наступного тижня погода в Україні буде залишатися теплою і сухою. Температура повітря на всій території країни в середньому підніметься до +20С°, а яскраве весняне сонце буде радувати жителів усіх областей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому Київ несподівано накрив сніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?