Євробачення-2018: яскраві українські співачки потрапили в трейлер конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: яскраві українські співачки потрапили в трейлер конкурсу

Євробачення-2018: яскраві українські співачки потрапили в трейлер конкурсу
Джерело:  online.ua

Популярні українські співачки Джамала та Марія Яремчук стали героїнями офіційного трейлера міжнародного вокального конкурсу "Євробачення-2018". Кадри з їх виступів на конкурсі в минулі роки визнали одними з кращих за історію конкурсу.

Відповідне відео було опубліковано на офіційному YouTube-каналі конкурсу, передає ONLINE.UA.

Читайте також: MELOVIN на Євробаченні-2018: реакція української співачки викликала шквал критики

Нагадаємо, Джамала перемогла на конкурсі "Євробачення" в 2016 році. Тоді вона виконала пісню "1944", яка була присвячена трагічним подіям, а саме депортації кримськотатарського населення. У фіналі міжнародного конкурсу вона набрала 534 очки.

Марія Яремчук брала участь в "Євробаченні" в 2014 році. На конкурсі в Копенгагені вона виконала пісню "Tick-Tock", з якої пройшла до фіналу і посіла 6 місце.

Яремчук вже прокоментувала новий трейлер "Євробачення", в який були включені кадри з її виступу. Вона написала, що підтримує Melovin, який в 2018 році буде представляти Україну на конкурсі. Співачка назвала його міцним артистом, який гідно представить свою країну на конкурсі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилися перші прогнози букмекерів на "Євробачення-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?