Бойовики продовжують зривати перемир'я на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують зривати перемир'я на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених

Бойовики продовжують зривати перемир'я на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 9 квітня, бойовики на Донбасі здійснили 35 обстрілів по позиціях українських військових. Вони вели вогонь з забороненої Мінськими угодами зброї, в результаті чого отримали поранення троє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Екс-ватажок "ДНР" зробив несподівану заяву про повернення на Донбас

Найбільша активність окупантів була зафіксована на Донецькому напрямку. Там проросійські бойовики обстрілювали позиції українських захисників з 122-мм артилерії в районі Лебединського та Широкиного. З мінометів, кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь біля Водяного, Талаківці, Опитного, Мар'їнки, Авдіївки.

Також терористи застосовували озброєння БМП, великокаліберні кулемети і снайперську зброю біля Пищевика, Кам'янки, Пєсков, Гнутового, Новельского, Первомайського, Павлопіля і шахти Бутівка.

На Луганському напрямку бойовики зривали перемир'я з великокаліберних кулеметів і гранатометів. Вони вели вогонь по позиціях сил АТО біля Світлодарська, Катеринівки і Луганського.

За даними штабу АТО, в результаті обстрілу бойовиків постраждали троє українських військових, які отримали поранення. Всі вони були госпіталізовані в медустанови, де їм була надана належна допомога.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, бойовики Донбасу масово здаються української поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?