Самотність країни-напівкровки: помічник Путіна спрогнозував майбутнє Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Самотність країни-напівкровки: помічник Путіна спрогнозував майбутнє Росії

Самотність країни-напівкровки: помічник Путіна спрогнозував майбутнє Росії
Джерело:  online.ua

Росії доведеться пройти кілька сотень років геополітичної самотності, так як вона так і не змогла стати частиною Європи. Це країна-напівкровка, яка не змогла "вміститися" ні на Схід, ні на Захід.

Такий прогноз на майбутнє Росії зробив помічник Путіна Владислав Сурков в своїй статті, опублікованій в журналі "Росія в глобальній політиці", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Масштабні наслідки санкцій США: названі втрати російських олігархів

Сірий кардинал Кремля, як називають Суркова, вважає, що 2014 рік став пам'ятним і важливим роком в історії Росії. Він ознаменував завершення "епічної подорожі Росії на Захід" після багаторазових спроб приєднатися до "сім'ї європейських народів". Після подій 2014 року Росію очікують століття самотності.

"Якою буде самотність, що чекає нас? Животіння одинаки на відшибі? Або щаслива самотність лідера, альфа-нації, "яка пішла у відрив, перед якою відходять в сторону і дають їй дорогу інші народи і держави"? Від нас залежить", - пише Сурков.

При цьому помічник Путіна впевнений, що в роки самотності Росія не буде повністю ізольована від світу. На думку Суркова, РФ продовжить торгувати, залучати інвестиції, воювати, але вже "без помилкових цілей", так як на нинішньому історичному етапі союзників у Росії немає і бути не може.

"Буде важко, не раз згадається класика вітчизняної поезії:" Навколо тільки терни, терни, терни ... але, коли вже будуть зірки? ", - підсумував помічник Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін і Трамп серйозно поговорили про можливу гонку озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?