"ЛДНР" зникнуть за кілька днів: екс-ватажок бойовиків про подальшу долю Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

"ЛДНР" зникнуть за кілька днів: екс-ватажок бойовиків про подальшу долю Донбасу

"ЛДНР" зникнуть за кілька днів: екс-ватажок бойовиків про подальшу долю Донбасу
Джерело:  online.ua

Якщо Росія прийме рішення закрити кордон з окупованими українськими територіями, то самопроголошені республіки "ЛНР" і "ДНР" зникнуть за кілька днів.

З таким прогнозом виступив екс-ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін, передає ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

Читайте також: "ЛДНР" повинні бути ліквідовані: Волкер про повернення Донбасу під контроль України

На думку Гіркіна, подальша ситуація на Донбасі має три варіанти розвитку - або Росія офіційно визнає "ЛДНР", або буде реалізований проект "Новоросія", яка стане незалежною державою, або переможе Україна.

"Республіки не можуть бути самі по собі існувати тривалий час. Якщо РФ закриє кордон, то" ДНР "і" ЛНР "припинять своє існування протягом кількох діб", - заявив Гіркін.

При цьому екс-ватажок бойовиків вважає, що Росія припустилася великої помилки, припинивши активні бойові дії проти України. Стрєлков-Гіркін впевнений, що ще в 2014 році Москві потрібно було продовжувати наступ на українські території і "дійти мінімум до Дніпропетровська", так як уникнути санкційного тиску і зовнішньополітичного ураження Росії все-одно не вдалося.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше е кс-ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін анонсував несподіване повернення на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?