Порошенко анонсував удар України по російським олігархам
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко анонсував удар України по російським олігархам

Порошенко анонсував удар України по російським олігархам
Джерело:  online.ua

Україна найближчим часом введе санкції проти російських олігархів з оточення Путіна. Вони будуть максимально наближені до американських санкцій, які потужно вдарили по російським бізнесменам, на тлі чого обвалився російський фондовий ринок.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Самотність країни-напівкровки: помічник Путіна спрогнозував майбутнє Росії

Український глава анонсував, що Україна введе санкції проти Олега Дерипаска, який більше всіх серед російських бізнесменів постраждав від американських санкцій, а також проти інших багатих росіян, наближених до російського президента. За словами Порошенка, він вже дав доручення СБУ, Кабміну і секретарю РНБО підготувати відповідний документ.

"У новий список санкцій будуть включені ті олігархи, які на сьогоднішній день є ключовими учасниками російських процесів, в тому числі і по активній роботі в окупованому Криму. Звичайно, реакція України буде дуже швидкою і рішучою",- підкреслив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що російські олігархи після потрапляння до списку санкцій США втратили більше 12 млрд доларів за день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?