Принц Гаррі і Меган Маркл замовили несподівані подарунки на весілля
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі і Меган Маркл замовили несподівані подарунки на весілля

Принц Гаррі і Меган Маркл замовили несподівані подарунки на весілля
Джерело:  online.ua

Майбутні молодята принц Гаррі і Меган Маркл закликали дарувати на їх весілля подарунки у вигляді благодійних пожертв в національні організації. Вони попросили не дарувати їм весільних подарунків, а направити гроші на допомогу нужденним.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на офіційний сайт королівської сім'ї.

Читайте також: Королівське весілля: принц Гаррі прийняв несподіване рішення на користь Меган Маркл

Відзначається, що майбутнє подружжя вибрало кілька благодійних організацій, на рахунки яких гості зможуть зробити благодійні пожертвування замість весільного подарунка. У цей список увійшли Асоціація ВІЛ-інфікованих дітей, фонд допомоги жінкам Індії, національна благодійна організація допомоги бездомним, а також кілька організацій із захисту навколишнього середовища.

Раніше стало відомо, що на своє весілля принц Гаррі і Меган Маркл запросили близько 600 гостей. У числі запрошених Барак і Мішель Обама, Джастін Трюдо, кронпринцеса Швеції Вікторія, члени королівської родини Іспанії, Девід і Вікторія Бекхем, Марго Роббі і багато інших відомих особистостей.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше стало відомо, що королівська сім'я готує унікальний подарунок Меган Маркл на весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?