Дружина Бойко отримує гроші з Росії, - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Дружина Бойко отримує гроші з Росії, - ЗМІ

Дружина Бойко отримує гроші з Росії, - ЗМІ
Джерело:  bigmir)net

Про те, що дружина народного депутата України від політичної партії «Опозиційний блок» Юрія Бойко Віра Дмитрівна отримує великі суми грошей з РФ і зберігає заощадження в російських банках, свідчать фрагменти декларації нардепа за 2017 рік, повідомляє Bigmir.net, передає ONLINE.UA.

Зокрема, від зареєстрованої в Москві ТОВ «Керуюча компанія «Група Поліпластік» у вигляді «заробітної плати за сумісництвом» Віра Бойко в 2017 році отримала 1 151 524 гривень.

Також, згідно з оприлюдненим документом, на рахунках в акціонерному товаристві «НК Банк» (РФ) у дружини Бойко зберігається 3 321 654 мільйонів російських рублів (близько 1,5 млн грн) і 48 423 дол США (близько 1,2 млн грн). Відсотки, отримані з вкладів в цьому банку за 2017 рік, вказані в розмірі 178 425 тис. грн.

Крім того, дружина лідера «Опозиційного блоку» задекларувала квартиру площею 220 кв.м. і машиномісце в РФ (місто не вказано).

У власності у сім'ї Бойко знаходяться будинок і земельну ділянку в Донецькій області, гараж і квартира в Луганській області, квартира в Києві, будинок і земельні ділянки в Київській області, а також вклади в українських банках.

Нагадаємо, раніше в розслідуванні програми «Джокери» на телеканалі ZIK говорилося, що партію «Опозиційний блок» в 2017 році, крім надходжень з держбюджету і вкладів фізосіб, фінансували фіктивні фірми. За підрахунками журналістів, ці суми в цілому склали 4 млн 750 тис. грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?