Проблемний Керченський міст в Криму: окупанти почали готуватися до аварій
Категорія
Події
Дата публікації

Проблемний Керченський міст в Криму: окупанти почали готуватися до аварій

Проблемний Керченський міст в Криму: окупанти почали готуватися до аварій
Джерело:  online.ua

Окупанти готуються відкрити автомобільну частину Керченського мосту в Криму вже 9 травня, але при цьому вони до кінця не впевнені в надійності конструкцій. Тому в російському ФСБ вже почали говорити про "теракти" з боку України, щоб підготувати грунт для виправдань на можливі аварії.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі глава групи "Інформаційний супротив" Дмитро Тимчук, передає ONLINE.UА.

Читайте також: Дороги повністю розбиті: з'явилися свіжі фото і відео будівництва Керченського мосту

За даними ІС, на Керченському мосту через наявні проблеми буде введено обмеження по руху. Очікується, що окупанти дозволять пересуватися по ньому тільки малогабаритному транспорту до 15 тонн. Всі інші вантажні атвомобілі, які зокрема доставляють продукти харчування на анексований півострів, будуть і далі вдаватися до допомоги поромної переправи.

Також, за словами Тимчука, на Керченському мосту буде введено обмеження на постійний потік транспорту - окупанти планують зупиняти рух і тільки партіями пропускати авто на перетин мостопереходу.

Через подібні проблеми глава російського ФСБ вже заговорив про загрозу з боку України про підготовку "теракти" на Керченському мосту. На думку Тимчука, таким чином російська влада готується виправдовуватися за техногенні катастрофи, які можуть виникнути після запуску автомобільної частини конструкції.

Як повідомляв ONLINE.UА, окупанти готуються достроково відкрити Керченський міст в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?