Facebook сповістить користувачів про витік їх особистих даних
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook сповістить користувачів про витік їх особистих даних

Facebook сповістить користувачів про витік їх особистих даних
Джерело:  BBC

Компанія Facebook прийняла рішення сповістити користувачів соцмережі про витік їх особистих даних. З вечора 9 квітня розпочалася розсилка повідомлень кожному користувачеві, в якому буде вказано, чи була викрадена його приватна інформація.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Читайте також: Новий скандал: розкрилися чергові обурливі факти про діяльність Facebook

Відзначається, що в найближчі дні кожен користувач Facebook отримає повідомлення від компанії, в якому буде вказано, які саме його особисті дані були зібрані компанією Cambridge Analytica.

У цьому ж повідомленні власникам профілів в соцмережі розкажуть, які ще "небезпечні" додатки у них встановлені і які їхні особисті дані на сьогоднішній день доступні для розробників цих програм.

Нагадаємо, гучний скандал в Facebook виник після того, як стало відомо, що компанія Cambridge Analytica незаконно заволоділа особистими даними 87 млн користувачів соцмережі, які використовувала у передвиборчій кампанії Дональда Трампа. У зв'язку з цим засновника Facebook Марка Цукерберга викликали для надання свідчень в Конгресі США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія Facebook сканує всі особисті повідомлення користувачів сервісу Messenger.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?