Тільки з вигодою: Кремль готує відповідь на нові санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

Тільки з вигодою: Кремль готує відповідь на нові санкції США

Тільки з вигодою: Кремль готує відповідь на нові санкції США
Джерело:  ТАРС

Москва не прийматиме необміркованих рішень і не буде миттєво відповідати на нові санкції США проти російських олігархів. Росія буде в цьому питанні діяти тільки у власних інтересах, дотримуючись своєї політики.

Про це повідомив прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Порошенко анонсував удар України по російським олігархам

Пєсков вважає сформовану сітуацію з новими антиросійськими санкціями дуже складною. Але він запевнив, що Москва не стане під санкційним тиском змінювати свою політику і обов'язково відповість Вашингтону з вигодою в свою сторону.

"Під тиском взагалі нічого не робиться в РФ. У Росії все робиться тільки на догоду власним інтересам",- нагадав Пєсков.

Також спікер Кремля прокоментував ситуацію з обвалом фондового ринку Росії і космічні втрати російських олігархів після введення нових санкцій. Він заявив, що уряд вже розробляє план підтримки постраждалим бізнесменам, а ситуація на біржі, на його думку, обумовлена емоційними наслідками.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що лише за перший день після потрапляння до списку санкцій США російські олігархи втратили більше 12 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?