Від хімічної атакі в Сирії постраждали 500 людей - ВОЗ
Категорія
Події
Дата публікації

Від хімічної атакі в Сирії постраждали 500 людей - ВОЗ

Від хімічної атакі в Сирії постраждали 500 людей - ВОЗ
Джерело:  online.ua

Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила, що у 500 пацієнтів були виявлені симптоми, схожі з поразкою від хімічної атаки в сирійському місті Дума, у Східній Гуті.

Про це йдеться в заяві відомства, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Трамп пообіцяв швидко і жорстко покарати Путіна за хіматаку в Сирії

"Згідно з повідомленнями від координаційного центру Health Cluster, під час атаки на Думу в суботу приблизно 500 пацієнтів звернулися до медичних установ з ознаками і симптомами, які схожі на поразку токсичними хімікатами", - йдеться в заяві.

Як повідомлялось, 7 квітня було заявлено про підозру на хімічну атаку в сирійському місті Дума. В результаті атаки загинули, щонайменше, 70 осіб і ще понад 1000 людей постраждали.

Сирійський уряд та Росія відкидають причетність до будь-якої подібної атаки.

Як раніше писав ONLINE.UA, Росія пообіцяла США найважчі наслідки, якщо американська влада вирішить застосувати силу в Сирії по позиціях російських військових після хімічної атаки в Думі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?