Пєсков прокоментував стрімке падіння курсу рубля
Категорія
Світ
Дата публікації

Пєсков прокоментував стрімке падіння курсу рубля

Пєсков прокоментував стрімке падіння курсу рубля

На тлі падіння рубля у Кремлі заявили, що фінансова система РФ має «неабиякий запас міцності». Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Тільки з вигодою: Кремль готує відповідь на нові санкції США

« У Кремлі на це реагують як, ще раз повторюю, на такі емоційні прояви, частково спекулятивні прояви. Тут потрібно спокійна і твереза оцінка ситуації. Ви знаєте, що волатильність трапляється, система володіє запасом міцності, неабияким запасом міцності. Тому, власне, давайте дочекаємося звіту уряду, там якраз про економічну політику йтиметься », - заявив Пєсков.

Як повідомляється, рубль продовжує падати третій день поспіль. Сьогодні, 11 квітня, долар піднімався до 64,77 рубля, максимуму з грудня 2016 року, євро - до 80,15 рубля - максимуму з березня 2016 року.

Офіційний курс євро до рубля, встановлений Банком Росії на 11 квітня, виріс на 4,97 руб. до 76,85 руб., курс долара виріс на 3,8 руб. до 62,36 руб.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Україна найближчим часом введе санкції проти російських олігархів з оточення Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?