В Алжирі розбився літак з 200 пасажирами на борту
Категорія
Світ
Дата публікації

В Алжирі розбився літак з 200 пасажирами на борту

В Алжирі розбився літак з 200 пасажирами на борту
Джерело:  Daily Mail

Трагедія сталася у провінції Бліда біля міста Буфарік у сільській місцевості. ЗМІ повідомляють, що жертвами катастрофи стали близько 200 людей. За попередніми даними, всі вони були військовослужбовцями.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на видання Daily Mail.

Краху зазнав літак Іл-76. Він впав незабаром після злету з аеродрому воєнної бази. Телевізійні кадри показали чорний дим біля автомагістралі і безліч працівників швидкої допомоги, пожежних та військових, що стоять посеред поля поблизу місця падіння літака.

Читайте також: Смоленська авіакатастрофа. Польща розкрила шокуючі дані про ексгумацію загиблих

Офіційних даних від представників алжирської влади поки немає. Усі подробиці уточнюються.

Це третя авіакатастрофа з великою кількістю жертв в Алжирі за останні декілька років.

У лютому 2014 року 77 людей стали жертвами трагедії, коли військовий літак, що перевозив армійський персонал і членів їх родин, розбився між Таманрассетом і Константином.

В липні 2014 року пасажирський літак Air Algerie, що летів з Буркина-Фасо в Алжир, впав в північній частині Малі, вбивши усіх 116 людей на борту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Москва відреагувала на погрози США по Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?