Всі на хокей: зірки українського спорту підтримали збірну України з хокею
Категорія
Спорт
Дата публікації

Всі на хокей: зірки українського спорту підтримали збірну України з хокею

Всі на хокей: зірки українського спорту підтримали збірну України з хокею
Джерело:  online.ua

В рамках підготовки до Чемпіонату світу з хокею U19, зірки українського спорту знялися в соціальних роликах і закликали всіх підтримати збірну України.

Так, в зйомках роликів взяли участь олімпійські чемпіони Василь Ломаченко, Ольга Харлан та Олег Верняєв, а також чемпіон світу і Європи Жан Беленюк. Головним девізом кампанії став заклик «Всі на хокей!».

Читайте також: Названий кращий гол в історії чемпіонатів світу з футболу: опубліковано відео

Голова оргкомітету з підготовки Чемпіонату світу Георгій Зубко розповів про те, як народилася ідея цих роликів: « Нашим завданням було не тільки і не стільки привернення уваги до чемпіонату, заповнюваність трибун, тощо. Ми хотіли використати ефект великої події для залучення уваги до хокею в цілому. Тому у нас і виникла ця ідея - залучити до кампанії з популяризації хокею зірок, які з ним не асоціюються. І було дуже приємно, що ми знайшли відгук у всіх, до кого зверталися ».

Чемпіонат світу з хокею U19 пройде в Києві з 14 по 20 квітня. Суперниками збірної України стануть команди Японії, Австрії, Угорщини, Італії та Румунії.

Нагадаємо, в рамках підготовки до Чемпіонату світу, юніорська збірна України виграла міжнародний турнір Кубок чотирьох націй, який проходив в грудні 2017 року Угорщини.

Як повідомляв ONLINE.UA, відома українська шаблістка Ольга Харлан здобула нову перемогу на черговому етапі Гран-прі з фехтування, який проходив в Сеулі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?