YouTube почав рекламувати порносайти
Категорія
Технології
Дата публікації

YouTube почав рекламувати порносайти

YouTube почав рекламувати порносайти
Джерело:  The Sun

Користувачі відомого ресурсу YouTube повідомили, що побачили рекламу декількох порносайтів, переглядаючи відео.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на видання The Sun.
Згідно з правилами відеохостингу, публікація і реклама подібного контенту категорично заборонена. Відео відвертого змісту почали відображатись під час рекламного блоку, що показують перед трансляцією обраного для перегляду контенту.
Читайте також: Марк Цукерберг офіційно визнав свою провину за витік персональних даних користувачів Facebook

"YouTube, не знаю, яким чином у вас працюють правила для рекламодавців, але чомусь на моєму відео я знайшов посилання на сайт з порно", – прокоментував один з користувачів у Twitter.
Користувачі почали масово скаржитись, що сервіс спочатку пропонує їм відео з легкою еротикою, а потім – посилання на справжній порносайт. За останніми даними, подібну рекламу побачили більше 300 тис. користувачів.
Пізніше з’ясувалося, що реклама направляла людей на секс-відеочат, де можна стежити за жінками, які роздягаються за гроші.
Наразі YouTube ніяк не відреагував на подію, але компанія раніше розповідала, що подібні випадки мають місце бути.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Київстар запустив 4G в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?