Путін пішов на несподіваний крок після погроз Трампа по Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пішов на несподіваний крок після погроз Трампа по Сирії

Путін пішов на несподіваний крок після погроз Трампа по Сирії
Джерело:  online.ua

Кораблі військово-морського флоту Росії покинули порт в сирійському Тартусі. Це було зафіксовано 11 квітня після загроз американського глави Дональда Трампа нанести удар по Сирії.

Докази зникнення російських бойових кораблів було опубліковано моніторингової компанією Image satellite international в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Найважчі наслідки: Москва відреагувала на погрози США по Сирії

Компанія показала два фото з картами. На першому зображені кілька бойових кораблів (включаючи фрегат Адмірал Григорович) і суден забезпечення, а також два підводні човни класу "Варшав'янка", які стоять біля причалу російської військово-морської бази в Тартусі. На другому продемонстровано, що 11 квітня там залишилося тільки одне судно - підводний човен класу Кіло.

Користувачі мережі вже відреагували на рішення Путіна щодо виведення російських військових кораблів з Сирії. Одні вважають, що їх розмістили недалеко в море, а інші впевнені, що російська влада навмисна пішла на цей крок, щоб потім голосно заявити, що "Путін проявив мудрість і врятував світ від третьої світової війни".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп пообіцяв швидко і жорстко покарати Путіна за хімічну атаку в сирійській Думі, після якої потраждало не менше 500 чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?